DM i Østersåbning og Champagnesabling i 2017

Det var første gang Mors lagde grund til DM i Østersåbning og Champagnesabling og det masser af folk af huse. Normalt plejer teltet at være tømt for gæster lørdag eftermiddag kort efter 15.00, men i år var situationen helt anderledes.

Folk blev i teltet og hujede og var virkeligt med i finalen. Noget der selvfølgeligt kan blive endnu bedre næste år.

– det har været et godt arrangement og vi har været tilfredse med deltagelsen og afvikling, siger Uffe Nielsen der er Præsident for Kokkeforeningen Danmark og chef for de to danske kokkelandshold.

– næste år skal vi se, om vi ikke kan få nogle fra kokkelandsholdene med, siger han og slår dermed fast, at DM i Østersåbning og Champagnesabling også foregår på Mors næste år. Samme toner lyder fra Mors.

– de har været en kæmpesucces med flere gæster end nogensinde. Så vi er klar, siger borgmester Hans Ejner Bertelsen. Han slår samtidigt fast, at DM i Østersåbning og Champagnesabling 2017 foregår i forbindelse med Østers- & Muslingepremieren, lørdag den 14. oktober 2017.

Hans Ejner Bertelsen blev iøvrigt hevet på scenen for at prøve at sable en flaske champagne, og det klarede han til perfektion og blev opfordret til at stille op til næste års DM i Champagnesabling.

– narjjhh vi får se, lød det sindigt fra morsingboen.

Østers 1

Kommunens ansatte har trukket et kæmpelæs
Det er i høj grad Morsø Kommunes ansatte, der sammen med et par håndfulde frivillige samt lokale sponsorer bærer æren for, at premieren i Mors-regi af DM i Østersåbning og Champagnesabling blev den kæmpe succes, som den er blevet.

– vi er glade for de tilbagemeldinger, vi har fået fra gæsterne, der har været positive. Vi skal evaluere og der er nogle ting, vi vil lave endnu bedre næste år. Blandt andet skal vi sikre, at der er endnu flere smagsprøver, siger Udviklingschef Tanja Christiansen fra Morsø Kommune.

– vi kommer tilbage, lød det fra Jesper Knudsen, den regerende Danmarksmester i Østersåbning.

Forfatter

Related posts

Top