DM i klassisk styrkeløft afholdes i Thisted

Kun godt ét år efter at Thisted Vægttrænings Forening (TFV) over 10 dage i marts 2017 var arrangør af det hidtil største internationale idrætsmesterskab i Thy, EM i klassisk styrkeløft (ECPC 2017), er foreningen igen værter for et styrkeløftmesterskab. Denne gang dog i en noget mindre skala, selvom de danske mesterskaber i klassisk styrkeløft er det største nationale mesterskab under Dansk Styrkeløft Forbund.

Mesterskabet afvikles over 3 lange dage i den kommende weekend, fra fredag d. 6. til søndag d. 8. april, med deltagelse af næsten 150 atleter fra 36 klubber, heraf alene 17 fra TVF.

Lokale i kamp
Fredag starter konkurrencerne kl. 17.00 hvor det er “Masters” herrer. Masters er atleter over 40 år. Fra TVF stiller Gustav Johansen, Steen Thorsø og Stephan Vorup til start.

Lørdag kl. 10.00 er det Sub-junior og junior herrer. Her stiller TVF med Benjamin Falgren Andersen, Frederick Munk Christensen, Jonathan Bundgaard, Andreas Bidstrup Hovmark og Bernodus Snorrason.

Lørdag kl. 16.00 er det Seniordamernes tur, hvor Kathrine Holm Dahl er TVFs repræsentant.

Søndag kl. 10.00 gælder det så juniordamer, med Mathilde Pedersen og Nancy Fadel fra TVF. Masters damer med Lise Madsen fra TVF og endelig de tungeste herrer 120 kg 0g + 120 kg med Thomas Zoega og Casper Futtrup som de lokale islæt.

Søndag kl. 15. afvikles mesterskabernes sidste afsnit, og her er det seniorherrer op til 105 kg, hvor de tre TVFere Patryk Bolek, Leon Simonsen og Jukka Rysgaard er med til at lukke og slukke for DM 2018.

Der er med andre ord lagt op til 3 lange og spændende DM dage i Thisted, hvor det ikke mindst bliver spændende at følge de lokale atleter, hvoraf flere er medaljekandidater.

Foto : Thisted Vægttrænings Forening

Forfatter

Related posts

Top