DJØF’ere på speed-dating i Thy Mors

Der ER job til akademikere udenfor de store byer. Jobindholdet er på niveau med deres uddannelse. Og mange finder glæde ved et roligere familieliv i landdistrikterne.

På trods af dette er det stadig et fåtal af de ledige DJØFere, som søger job i landdistrikterne.

Derfor vil projekt ”Karriere på kanten” nu vise ledige DJØFere og studerende vej til et job i Thy og Mors. Det sker ved at 15 lokale virksomheder stiller op til speeddating med ledige DJØFere og studerende fra hele landet. De to første fra Storkøbenhavn og har allerede meldt deres ankomst til arrangementet – og flere fra hele landet er tilmeldt.

Formålet med arrangementet er, at gøre akademikere rundt om i landet opmærksom på mulighederne i Thy og på Mors. Sidste gang området holdt et lignende arrangement kom to ledige i job med det samme.

Til mødet er der velkomst og rundstykker på Thisted Kommune, hvor en jurist og HR-medarbejder fra henholdsvis Thisted og Morsø Kommune vil fortælle om deres job. Herefter går turen til det lokale Videncenter Thy-Mors, hvor de 15 virksomheder stiller op til en uformel snak. Her er der mulighed for at vise hvad man kan, aflevere sit CV og få gode kontakter.

Virksomhederne som de ledige kan møde er: Thisted Kommune, Morsø Kommune, Thy Erhvervsforum, EUC Nordvest, Thisted Gymnasium, Thy-Mors HF og VUC, Thy-Mors Energi, Landbo Thy, Advodan, Revision Limfjord, Brandt Revision, BDO, Thisted Forsikring, Sparekassen Thy og Sjørring Maskinfabrik.

Det er gratis at deltage. Arrangementet holdes torsdag den 28. maj i Thisted.

Foto : DJØF

Forfatter

Related posts

Top