Dilettant tilbage i Bjergby efter flere års pause

Efter nogle år med pause fra dilettant, var der atter i weekenden atter stablet et på benene i Bjergby.

Det var Bjergby SGI&U(Idrætsforening), som stod for afholdelse af selve arrangementet. Bestyrelsen var meget spændte månederne forinden, for hvor mange deltagere man mon kunne samle, men havde ikke forventet hele 173 deltagere og et forsamlingshus fyldt til randen. Til generalprøven om eftermiddagen blev de sidste ting pudset af før aftenens store show, hvor der også her var et flot fremmøde på hele 58 deltagere, hvor blandt andet byens børn kom forbi. Selve arrangementet om aftenen var med spisning og efter selve dilettant stykket, var der live musik, hvor et lokalt band fra Mors spillede op til dans.

Foto: Brian Mikkelsen

– Vi er virkelig tilfredse over hvor godt det er gået og den opbakning der har været og især hvor mange unge og folk udefra som har valgt at deltage, det er meget tilfredsstillende, fortæller formand for idrætsforeningen Søren Sørensen.

Koks og kæberaslere i kolonihaven
Selve dilettant stykket omhandlede livet i en kolonihave forening med en tilpas mængde skæve og suspekte karakterer, hvor scenen var sat i en smuglerkro/“kristelig sammenkomst” krydret med både sjove svampe, udstillingsgræskar, harmonika musk, en ved navn Børge Olsen aka Bimse og adskillige andre forunderlige ingredienser. Selve stykket stykket var instrueret af lokal ildsjæl Thora Bak og havde flere lokale skuespiller debutanter i blandt sig. Alt i alt en underholdende forestilling, hvor der blev grinet højlydt blandt publikum fra start til slut.

Foto: Brian Mikkelsen

Forfatter
Tags

Related posts

Top