DF’er: Skal kommunen udøve moderne dyneløfteri på Facebook?

I sidste uge blev den fortrolige redegørelse af forløbet med den 47-årige hobbyfotograf Torben Hedegaard, der fik frataget sine sygedagpenge efter et anonymt tip, sendt ud til medlemmerne af kommunalbestyrelsen i Thisted.

Enhedslistens Jens Otto Madsen har allerede givet udtryk for, at han finder redegørelsen mangelfuld. Også Ib Poulsen fra Dansk Folkeparti er utilfreds med kommunens egen redegørelse.

Derfor har han stillet en lang række spørgsmål til Mogens Kruse Andersen, der er direktør for bl.a. beskæftigelsesafdelingen:

– Først vil jeg spørge om det er kutyme, at sagsbehandlere skal agere moderne dyneløftere i dette regi, i form af overvågning på folks private Facebook-side, skriver DF’eren i mailen, som redaktionen har fået en kopi af.

– At der til grund bliver lagt at foto bliver taget langt fra hjemmet, må jo betyde at kommunens sagsbehandler, kan dokumentere at Torben (Hedegaard, red.) selv har kørt de lange stræk og ikke har været passager på en tur?

Ib Poulsen spørger videre i mailen, hvor langt forvaltningen mener at man fx. i hobbyfotograferings-regi maksimalt må køre fra hjemmet før det er acceptabelt.

Heller ikke Casper Søe-Larsen fra Liberal Alliance er tilfreds med forløbet:

LÆS OGSÅ:

EL: Kommunens behandling af syge borgere er ikke rimelig

Foto: Steen Brogaard

Forfatter

Related posts

Top