DF-politiker har fået stjålet sit banner

At der er valg til både kommune og region i nær fremtid blev for alvor synligt i weekenden, hvor kandidaterne fik lov at hænge deres valgplakater op i blandt andet lygtepælene.

Hvert eneste år er der kandidater, der får revet deres valgplakater ned eller som får tegnet på plakaterne.  sidstnævnte skete for Tore Müller, der er borgmesterkandidat for Socialdemokratiet på Mors. Allerede dagen efter plakaterne var hængt op var han på mindst én af valgplakaterne blevet udstyret med et lille overskæg, der utvivlsomt leder tankerne hen mod Adolf Hitler.

Fotoet af valgplakaten, som Tore Müller selv har lagt på Facebook. Privatfoto

Også Anette Svindborg, der stiller op til kommunalvalget på Mors for Dansk Folkepart, har været udsat for drengestreger. Ja, eller vel nok nærmere tyveri.

I onsdags hængte hun et stort banner med sig selv på op på hegnet til sin have. I søndags havde ukendte gerningsmænd været forbi for at klippet banneret ned og tage det med sig.

– Jeg mener, at det er ærgerligt, at folk ødelægger den demokratiske proces på den måde, og at de gør sig til tyv for så lidt, siger Anette Svindborg.

I Dansk Folkeparti betaler kandidaterne selv for deres valgmateriale. Et banner som det omtalte koster 500 kr.

Forfatter

Related posts

Top