– Det var meget mere end jeg turde håbe på

Det var i bogstaveligste forstand en rystende oplevelse for de seere, som i torsdags kiggede med på Mors Handel’s livesending fra Clockhuset i Nykøbing.

Indehaver Michael Hansen, der samtidig er formand for handelsstandsforeningen, var nemlig så nervøs for at skulle vise sine varer frem for de hundredevis af potentielle køber, der kiggede på ham imens, at han havde svært ved holde hænderne i ro. Alle de små hurtige rystelser, som alle mennesker, der har været nervøse kender til, forplantede sig videre ned til de ure og smykker som han viste frem foran kameraet.

Efterhånden som livesendingen skred frem faldt nerverne til ro, og det skulle da også vise sig, at der slet ikke var grund til nervøsitet. Tværtimod. For salget gik nemlig både strygende, og langt over forventning:

– Det var meget mere end jeg turde håbe på, lyder det fra Michael Hansen der afslører, at omsætningen for den halve times live-sending løb op i omkring 50.000 kroner.

Allerede imorgen sender Mors Handel igen live på sin Facebook-side.

Undervejs fremviste han bl.a. to ure fra Jaguar til en stykpris på 4.500 kroner. Og selvom de ikke blev solgt i kommentartråden, så fik Michael Hansen efterfølgende solgt intet mindre end 6 Jaguar-ure, efter kunderne havde set dem i udsendelsen.

Smykkesæt til 10.000 kr. solgt
Hvad han ikke havde forventet at sælge var det flotte smykkesæt fra Per Borup Design, som han fremviste som det allersidste. Den vejledende udsalgspris på smykkesættet, der bestod af en ring og en halskæde i guld, lå på godt 17.000 kroner, men var på aftenen på tilbud til 10.000 kroner.

Ligesom med Jaguar-urene blev smykkesættet ikke solgt på selve aftenen – men i de efterfølgende dage blev det solgt:

– Jeg kunne endda have solgt det to gange, fortæller en storsmilende Michael Hansen med henvisning til den efterfølgende interesse for smykkesættet.

Guld-lighter i vinhandlen
Om Preben Laustsen, der er indehaver af Prebens Vinhandel, har lige så meget held med at sælge de mest kuriøse varer, som han viste frem under Mors Handel’s seneste live-sending fra i aftes vil tiden vise.

Blandt de mange vine, rom og specialristede kaffebønner, ost og pølser fremviste Preben Laustsen også en helt særlig Zippo-lighter i guld til næsten 130.000 kroner.

Zippo-lighteren er fremstillet i 18 karats guld. Den vejledende udsalgspris er 129.995 kroner.

– En far og en datter kom en gang ind i butikken og så lighteren. Datteren konkluderede, at lighteren, som er i 18 karats guld, kostede mere end hendes Toyota Aygo hvortil faderen konstarede, at bilen hurtigt ville falde i værdi i modsætning til lighteren, fortæller Preben Laustsen, der samtidig understreger at lighteren er helt unik.

– Der findes ikke ret mange af dem i Danmark.

Den vejledende udsalgspris lyder på 129.995 kroner – men var i anledning af Facebook-salget sat ned til 65.000 kroner. Tilbuddet gælder frem til i aften ved 20-tiden.

Selvom der i butikken også findes en155 år gammel portvin til 25.000 kroner, så er der også produkter til en mere overskuelig pris i butikken, der fordi den sælger fødevarer ikke er corona-lukket, forsikrer Preben Laustsen.

Imorgen sender Mors Handel live fra XL Byg Tømmergaarden, Art’n’Outlet og Rokkjærs Guld, Sølv og Ure – du kan allerede nu tilmelde dig begivenheden HER.

LÆS OGSÅ:

Livesalg gav travlhed i Kop & Kande

Foto: Mors Handel

Forfatter

Related posts

Top