Det store familie-juleshow i arenaen

Oplev Åh Abe-kongen Mek Pek, Kalle Mathiesen fra Ramasjang, Anna Spejlæg fra HipSomHap og hendes ukulele og sangkuffert samt guitaristen og multimusikeren Emil Falk i et super musikalsk, sjovt, energisk, hyggeligt og herligt juleshow for hele familien.

Kalle Mathiesen spiller og slår på alt, og han vil prøve at slå rekorden for verdens hurtigste trommeslager, spille sange fra Ramasjang-udsendelserne og digte julesange på stedet.

Anna Spejlæg har en sangkuffert der bestemmer hvilke jule- og børnesange hun skal synge, og publikum er med til at trække en ting op ad kufferten. Anna Spejlæg er sød, synger lækkert, rapper sejt og spiller så fint på sin lille ukulele.

Mek Pek har sit store Åh Abe og Habbasut-repertoire, så hits fra de mange børneplader kommer der ikke til at mangle. Heller ikke sjove løgnhistorier fra barndommens jul. Mek Pek har selvfølgelig sin trompet og gulvbas med, så måske blæser han julen ind mens han står på bassen.

Emil Falk er søn af Mek Pek, han spiller guitar med Thomas Helmig, Black Dylan, Kesi, Anders & Katrine (LilleNørd) m.fl. Emil spiller først og fremmest guitar og keyboards, men er også en dygtig sanger, bassist og spasmager.

Juleshowet kan opleves i Sparkassen Thy Arena | Mors søndag den 17. december 2017 kl. 14
Billetsalg: www.morsbilletten.dk eller ved Morsø Turistbureau billettelefon: 97720488

Forfatter

Related posts

Top