Det socialdemokratiske hold til KV 2017 klar på Mors

Socialdemokraterne præsenterer ikke færre end ni nye navne på deres liste til det kommende kommunalvalg den 21. november. Listen mangler stadig yngre kræfter.

Præsentationen af kandidaterne skete 1. maj på Kirketorvet i Nykøbing, og liste har flere spændende nye navne på.

Det gælder blandt andet Tore Müller, der tidligere har været i kommunalbestyrelsen for SF, men ikke opnåede ikke valg i 2013 efter at være skiftet til Demokratisk Balance. Denne gang stiller han op for Socialdemokraterne. Et andet af de mange spændende navne er også John Christiansen, der er tidligere formand for NNF i Nordjylland, men som netop er gået på efterløn.

Herudover tæller listen også Graver Henni Buur og pensionist Knud Boll begge fra Øster Assels, Pensioneret Sygehjælper Karen Toft fra Redsted, Taxachauffør Rasmus Rosenkrantz fra Frøslev, Efterlønner og tidligere lokalformand for Dansk Elforbund Per Ørberg fra Øster Jølby, Børnehaveleder Bettina Lund fra Nykøbing og Karen Boller Petersen der arbejder med handicap- og ældreområdet i Morsø Kommune,

Af de nuværende kandidater er borgmesterkandidat Viggo Vangsgaard, Jens Dahlgaard (der stillede op for Demokratisk Balance og blev valgt i 2013 men skiftet til Socialdemokraterne), Pia Storm, Erik Vejling, Niels Kr. Østergaard, Vagn Kidmose samt Jakob Kortbæk.

Listen er aldermæssig “tung”, og er derfor heller ikke lukket endnu. Der er stadig mulighed for at komme med helt frem til august.

Foto : Socialdemokraterne

 

Forfatter

Related posts

Top