– Det skal være vildere at bo på Mors

Det skal være vildere at bo på Mors.

Det mener de lokale kandidater fra Socialdemokratiet, som lørdag formiddag i tidsrummet 10-12 vil dele gratis blomsterfrø ud på Klostertorvet i Nykøbing.

– Det er et af vore mål, at vi gerne vil bidrage til at øge biodiversiteten, fortæller Svend Erik Jørgensen, der er formand for Socialdemokratiet i Nykøbing.

– Det kan bl.a. gøres ved at så vilde blomster så bier, sommerfugle og andre nyttige insekter kan frådse i deres livretter og takke os ved at bestøve vore frugttræer og give føde til bl.a. frøer og fugle, der så kan hjælpe med at sprede kirsebær og andre gode sager, fortsætter han.

Det handler også lidt om, at vi ikke behøver være så bange for lidt ukrudt hist og pist fortsætter Svend Erik Jørgensen, der selv er at finde på stemmesedlen når der til november er kommunalvalg.

Svend Erik Jørgensen er formand for Socialdemokratiet i Nykøbing. Han stiller også op til kommunalvalget til november. Pressefoto

– Personligt finder jeg det meget behageligere at bearbejde min uvilje mod ukrudt frem for at bekæmpe selve ukrudtet. Det sidste giver så nemt smerter i ryggen, hvorimod holdningen mod ukrudt kan bearbejdes fra hængekøjen.

Socialdemokratiet har tradition for at uddele røde roser til potentielle vælgere i forbindelse med valg til både kommunalbestyrelserne og Folketinget – noget tyder altså på, at man på Mors nu for alvor tyvstarter på valgkampen.

Forfatter

Related posts

Top