Det sete i det usete – på Glyngøre Kulturstation

Simon Aaen arbejder som billedkunstner i områderne Tro og Natur. Hans kunst balancerer mellem det konkrete og det abstrakte, altså det sete og det usete. Man bliver som beskuer trukket ind i kunstnerens fascinerende billedunivers og får lyst til at bruge sin egen fantasi og fordybe sig i værkerne. I de religiøse motiver er der plads til både tro og tvivl.

Simon Aaen har udsmykket 2 kirker kirkekunstnere. Hans værker er solidt gennemarbejdet og udstråler en stor indlevelse i naturens stærke udtryk.

Maleteknikken med de mange lag maling, giver værkerne en oplevelse af at være i konstant bevægelse og samtidig indbydes til ro og fordybelse. Udtrykket balancerer mellem det konkrete og det abstrakte, altså det sete og det usete.

Man bliver som beskuer trukket ind i kunstnerens billedunivers og får lyst til at bruge sin egen fantasi og fordybe sig i værkerne.

I de religiøse motiver er der plads til både tro og tvivl, men altid med en sikker forankring i den kunsthistoriske tradition.

Udstillingsåbning mandag den 23. juni kl. 19.30 i forbindelse med Sankt Hans bål i Glyngøre.

DET SETE I DET USETE – VÆRKER AF SIMON AAEN
23. juni – 11. august 2014 Glyngøre Kulturstation, Museumstorvet 7, 7870 Glyngøre

Naturens skønhed trækker himlen ned til os
Foredragsaften med billedkunstner Simon Aaen onsdag den 25. juni kl. 19-21 i Konfirmandstuen i præstegården, Bredgade 62, Glyngøre

Se mere på Museets hjemmeside

Forfatter

Related posts

Top