Det kimer nu til julefest

Jimmy fra Zididada gæster også årets julefrokost

Nu er der mulighed for at bestille julefrokosten til firmaet, kortklubben, eller blot inviterer lillemor en tur i byen til Den Store Festlige Julefrokost i Sparekassen Thy Arena / Mors, lørdag den 2 december 2017 med bandet “Party People” et af Danmarks bedste og mest velspillede orkester, som spiller op til dans med de største hits fra 80 erne og frem til idag.

Jimmy fra Zididada gæster også julefrokosten og spiller de største hits fra Zididada. Ligeledes kommer den skønne og smukke Zindy Laursen fra Cut’N’Move og synger deres bedste hits.

Et festklædt personale vil være klar til at tage imod gæsterne og lave en fantastisk sjov og hyggelig aften, lover arrangøren Morsø Event.

Prisen for 7 timers uafbrudt musikalsk Julefrokost med topunderholdning, jule­buffet, Thisted Bryghus juleøl og pilsnerøl, vand og vin ad libitum hele aftenen er kr. 595 pr. person.

– I år er der lavet en ny bordopstilling, sådan at der vil være flere buffetborde områder. DJ Kenneth Lauridsen fra Limfjord Plus vil spille dinner og festmusik under spisningen, fortæller Henrik Bjerring.

Du kan tilmelde dig på tlf. 20903094, Morsø Turistbureau eller på www.morsbilletten.dk til årets festlige og musikalske julefrokost i en festsmykkede hal. Når festen slutter, vil der være shuttlebus fra Sparekassen Thy Arena/ Mors til Midtbyen, hvor festen fortsætter.

Forfatter

Related posts

Top