Det gode arbejdsmiljø blomstrer i Fjerhuset

Tidligere på ugen fik blomsterbinder Louise Munkholm fra Fjerhuset i Thisted overakt præmien for at være kåret som ambassadør for godt arbejdsmiljø. Prisen blev overrakt af Dansk Arbejdsmiljø.

– Det særlige ved denne pris er, at det er en kollega, medarbejder eller leder, der nominerer en person fra arbejdspladsen til titlen. Samtidig får den person, der indstiller sin kollega også del i præmien, fortæller Mona Lagoni, direktør og rådgiver hos Dansk Arbejdsmiljø.

– Vi vil gerne hylde de gode historier, der gemmer sig ude i virksomhederne. Og det er enormt vigtigt, at huske at anerkende de mennesker, som gør en forskel i hverdagen, fortsætter hun.

Det var Gitte Villadsen fra Fjerhuset, som i al hemmelighed havde nomineret sin kollega Louise Munkholm til at vinde titlen og de to lækre håndlavede påskeæg fra Chokoladekurven.

– Louise fortjener at vinde et påskeæg, fordi hun er den skønneste kollega jeg nogensinde har haft! Det er en fornøjelse at være i hendes selskab og hun giver mig lyst til at yde mere (jeg er i arbejdsprøvning). Hun er super god til at lære fra sig og til at dele ud af opgaverne. Tak for dig, skrev Gitte Villadsen i sin nominering.

Louise Munkholm blev både glad og en smule rørt, da kollegaen dukkede uanmeldt op for at give hende anerkendelsen og være med til overrækkelsen af påskeægget. De to kolleger har kun arbejdet sammen i et halvt år. Hver tirsdag har de et par timer sammen i Fjerhuset, hvor Gitte kan suge til sig af Louises færdigheder.

– Det har været super dejligt at læse alle nomineringerne. Det varmer at se kolleger anerkende hinanden for at gøre en forskel. “forklarer Mona Lagoni. “Men jeg var ikke et sekund i tvivl om at det var Gittes indslag, der skulle vinde. Gitte fortæller meget præcist, hvor meget det betyder at have gode kolleger, uddyber Mona Lagoni.

Kåringen som ambassadør for godt arbejdsmiljø er oprettet af rådgivningsvirksomheden Dansk arbejdsmiljø. Chokoladekurven i Thisted har lavet præmierne og sponsoreret et af påskeæggene til nomineringen. Der har været nomineringer fra hele landet, men de fleste har været fra virksomheder fra Mors, Salling og Thy.

LÆS OGSÅ:

Arbejdsmiljøkonsulent starter ny virksomhed

Forfatter

Related posts

Top