Derfor stopper profiler i Mors-Thy Håndbold

Tre store profiler forlader pokalmestrene Mors-Thy Håndbold til næste sommer.

Tidligere i dag meddelte klubben i en pressemeddelelse, at Mads Hoxer Hangaard, Rasmus Bech og Bjarke Christensen alle forlader klubben efter den kommende sæson.

20-årige Mads Hoxer Hangaard har fået sin håndboldopvækst i den ene af Mors-Thy Håndbolds moderklubber Thisted IK. Senere blev han tilknyttet Håndbold Akademi Mors.

– Det var en drøm, der gik i opfyldelse for mig, da jeg skrev kontrakt med Mors-Thy Håndbold, og det har været en drøm at være en del af klubben de sidste to sæsoner. Først under Søren Hansen, hvor jeg var med som U19-spiller og fik lidt minutter ind imellem, til denne sæson med Jonas Wille – mit første seniorår – hvor jeg har fået en kæmperolle. Det har bare været en fornøjelse. Jeg er kommet godt ind på holdet, hvilket har givet mig tryghed og grobund for at præstere, siger Mads Hoxer Hangaard, der tidligere i år fik sin debut på A-landsholdet.

Mads Hoxer Hangaard hyldet som både Årets Spiller og Årets Talent. Foto: Mors-Thy Håndbold

Uden at sætte yderligere ord på sin kommende klub udtaler han dog følgende:

– Jeg har ambitioner om at spille med om mesterskaber og pokaler og har fået et tilbud, som jeg har kunnet takke nej til. Jeg glæder mig til et nyt eventyr, men lige nu glæder jeg mig allermest til endnu en sæson med Mors-Thy Håndbold og med Bette Balkan, siger Mads Hoxer Hangaard.

Fra bænken til topscorerlisten
29-årige Bjarke Christensen kom til Mors-Thy Håndbold fra Skjern Håndbold for halvandet år siden.

Bjarke Christensen. Foto: Mors-Thy Håndbold

– Jeg kom fra en plads på bænken til at være med på topscorerlisten og aktuel til landsholdets bruttotrup. Jeg vil alle dage være Mors-Thy Håndbold taknemmelig for at tro på mig og give mig chancen for at bevise mig. Tiden her i Mors-Thy Håndbold har været med til at booste min karriere og tage nogle skridt frem, som nu har givet mig muligheden for at blive en del af et attraktivt projekt, hvor man vil forsøge at etablere et hold i toppen af dansk håndbold, udtaler Bjarke Christensen, der skifter KIF Kolding fra sommeren 2022.

– Der er nogle facetter i det projekt, som passer godt til mine ambitioner og som er spændende for min fremtidige karriere, tilføjer han.

Også målvogteren Rasmus Bech skifter spillertrøje og klub fra næste sommer. Det sker efter blot et enkelt år i Mors-Thy Håndbold:

– Det har været et fantastisk år for mig her i Mors-Thy Håndbold. Efter en del år i norsk håndbold havde jeg et ønske om at komme tilbage til Danmark, og her rakte Mors-Thy Håndbold ud og ville gerne have mig. Og sikke en sæson det har været – både for mig, for holdet og for klubben, udtaler han.

Rasmus Bech. Foto: Mors-Thy Håndbold

– Jeg har glædet mig til at spille foran vores fans, og at få lov til at slutte sæsonen af med at vinde pokalguld med Bette Balkan på lægterne har været mere end jeg kunne drømme om. Det har været helt vildt og det vil jeg gerne prøve igen i den nye sæson, som bliver den sidste for mig i Mors-Thy Håndbold i denne omgang, siger Rasmus Bech og fortsætter:

– Jeg skal videre til en anden klub, som kommer til at satse stort de kommende år, og det ser jeg frem til at blive en del af. Men først venter endnu en sæson på Mors og i Thy, hvor vi står overfor en opgave med et hold med ny træner og mange nye spillere i truppen – dét bliver spændende.

Cheftræner Jonas Wille har stået i spidsen for Mors-Thy Håndbold for sidste han. Han fortsætter som træner for svenske IFK Kristianstad. Han afløses af Niels Agesen, der starter i jobbet 1. juli.

Også den 34-årige målvogter-legende Søren Pedersen er fortid i klubben. Han starter pr. 1. august som direktør for Lemvig-Thyborøn Håndbold:

LÆS OGSÅ:

Agesen bliver ny træner for Mors-Thy Håndbold

Foto: Mors-Thy Håndbold

Forfatter

Related posts

Top