Der tændes op for lokalpolitik hos Kulturkøbmanden

Dialog er vigtig for det lokale demokrati og derfor inviterer Kulturkøbmanden i Øster Assels til en række debatmøder med de lokale politikere.

– Vi vil gerne tænde op i både masseovn, brændeovn og den lokale politiske debat. At drive et frugtbart lokaldemokrati er ikke kun politikernes ansvar, så derfor inviterer vi, i månederne der kommer, lokalpolitikere ind til hyggelige og konstruktive aftner i Kulturkøbmanden, fortæller Henrik Olsen fra Kulturkøbmanden.

Første parti bliver Demokratisk Balance, hvor Poul Kristensen torsdag aften kommer i ilden.

– Da vi ønsker at komme lidt bag om politik, lidt tættere på personen og lidt dybere end politisk overflade creme, så har vi bevidst valgt at invitere én politiker ind af gangen. Vi vil gerne have et fokus i en åben snak over bordet mellem de fremmødte borgere og politikeren i ”kongestolen”. Vi har til lejligheden en særlig stol, der er reserveret netop til den inviterede politiker, fortæller Henrik Olsen og fortsætter:

– Med Poul i stolen, håber vi at få billeder på, og appetit på, hvad det vil sige at træde ind på den lokalpolitiske scene. Hvad kræver det? Hvad giver det? Hvad har det af omkostninger?

Man vil samtidigt stræbe efter at komme tæt på netop de ting som vægter for Mors men også helt lokalt.

– Vi vil have fokus på de ting som Poul har fat i i hans daglige politisk arbejde, med plads i udvalget for Teknik og Miljø, samt Beskæftigelses og erhvervsudvalget. Endelig vil vi gerne drøfte værdipolitik i lokaldemokratiet, slutter Henrik Olsen.

FAKTA:
Kulturkøbmanden i Øster Assels
Torsdag den 2. marts kl. 19.30.
Fri entre

Forfatter

Related posts

Top