Der knokles frem mod urpremiere på juleforestilling

Der arbejdes i øjeblikket intenst på Limfjordsteatrets juleforestilling ”Den endeløse eftermiddag”, som har urpremiere onsdag 25. november. Der er tale om et humoristisk juledrama skrevet af Limfjordsteatrets huspoet Lasse Popp, som også selv medvirker sammen med skuespiller og sanger Anna Ur Konoy.

Forestillingens hovedpersoner er ægteparret Rosa og Just, der ganske vist snakker en hel del, men ikke rigtigt hører efter, hvad hinanden siger. Karaktererne er inspireret af to bifigurer fra sidste års juleforestilling, og får denne gang lov at få fuld skrue og stjæle hele billedet. Et på alle måder umage par med den meget talende Rosa fremført af Lasse Popp i nylonstrømper og stiletter og den vrisne Just spillet af den temmelig meget lavere Anna Ur Konoy.

– Vi tør godt love, at det bliver meget morsomt med Lasse Popps vanlige sans for absurditeter og sproglige finurligheder, siger Gitta Malling.

Forestillingen skal udspille sig på en rund, drejelig scene, som scenograf Christian Q. Clausen sammen med teatrets faste teknikere er i fuld gang med at bygge. Han er kendt for sin mekaniske snilde og har lavet scenografi til flere af Limfjordsteatrets forestillinger som ”Slemmer dreng” og ”Vil ikke forstyrres”.

Scenograf Christian Q. Clausen. Foto: Limfjordsteatret

Også instruktøren Marlene Smith er kendt i huset. I 2017 instruerede hun “Ulvehøjen”, og før det var hun koreograf på ”Det sir sig selv”, “Vil ikke forstyrres” og børneoperaen “For enden af tunnelen”.

”Den endeløse eftermiddag” spiller syv gange: 25.-27. november og 2.-4. december kl. 19.30 – med mulighed for spisning kl. 17.30 samt lørdag den 5. december kl. 14 med efterfølgende glögg og ”eftersnak” med kunstnerne i caféen.

Billetter kan købes på www.limfjordsteatret.dk. Enkelte forestillinger er allerede udsolgt.

Foto: Jamal Mekdad

Forfatter

Related posts

Top