Den mobile politistation tager til Alive Festival

Den mobile politistation har været på tur langs Vestkysten hen over sommeren, og er nu ved at være nået til vejs ende.

Imorgen kan du møde den mobile politistation i Thisted i forbindelse med Alive Festival.

– Vi er den politikreds i landet, der har den største geografi. Næsten en fjerdedel af Danmarks areal ligger inden for vores kredsgrænse. Den mobile politistation giver os en fleksibilitet til at rykke derhen, hvor borgerne er – og om sommeren er der mange mennesker ved Vestkysten.

– Når vi rykker ud med den mobile politistation, får vi lejlighed til at tale med mange mennesker, som vi ikke ellers ville komme i kontakt med. På den måde lærer politiet og borgerne meget om hinanden, fortæller vicepolitiinspektør Ralf Hove Larsen, leder af forebyggelsesafdelingen ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Den mobile politistation. Foto: Politi.dk

Politiet benytter besøget i Thisted som anledning til at arbejde målrettet med forebyggelse af de kriminalitetsformer, der oftest slår skår i ferieglæden. Fra den mobile politistation vil politiet derfor give gode råd om forebyggelse af indbrud, tyveri, tricktyveri og hæleri. I den mobile politistation vil det desuden være muligt at få vejledning om god digital adfærd. Der er også mulighed for, at læse mere hos BoTrygt og på Det Kriminalpræventive råd.

Foto: Rigspolitiet

Forfatter

Related posts

Top