Den mobile politistation kommer til Mors og Lemvig

Der er rig mulighed for at få gode råd om indbrudssikring når Midt- og Vestjyllands Politi’s mobile politistation kører rundt i kredsen frem mod jul.

På sin juletour besøger Politiet bl.a. Mors og Lemvig.

Hvis ikke de dyrt købte julegaver skal falde i de forkerte hænder, er det en god ide at sikre din bolig mod ubudne gæster. Julen er nemlig ikke kun en festlig højtid, men også højsæson for indbrud. Derfor vil politiet og Bo trygt!, som består af Realdania, TrygFonden, Bolius og Det Kriminalpræventive Råd, hjælpe borgerne med tips til at holde tyvene fra døren.

Den mobile politistation. Foto: Politi.dk

– Det føles ubehageligt og meget utrygt at komme hjem til en gennemrodet bolig, og vi ved, at risikoen for indbrud stiger i ferieperioder. Den mørke tid kan give tyvene bedre muligheder for at arbejde ubemærket, og de mange julegaver er nærmest et slaraffenland for dem. Derfor er der behov for, at vi sætter fokus på indbrudsforebyggelse nu, så vi forhåbentlig kan spare nogle ærgrelser til jul. Vi håber, at mange vil benytte muligheden for at få gode råd og aflægge et visit hos os, fortæller projektleder ved Midt- og Vestjyllands Politi Luna Willadsen.

Den mobile politistation bliver bemandet af både politibetjente og en sikringsrådgiver fra Bo trygt!, som kan hjælpe borgerne med skræddersyede råd til indbrudssikring af netop deres bolig. Herudover vil der også være mulighed for at tilmelde sig Nabohjælp og bestille et gratis indbrudstjek, som er foretaget af en låsesmed fra Låsesmede Foreningen. Så man kan få tjekket, hvor indbrudssikre ens vinduer, døre og låse er samt få vejledning om, hvordan man kan hindre indbrud i hjemmet.

Her kommer den mobile politistation på julevisit:

23. november kl. 16-20: Ikast, Strøgcenter
26. november kl. 14-18: Silkeborg, Føtex Nørrevænget 47a
7. december kl. 17-21: Mors, Kirketorvet
15. december kl. 10-14: Lemvig, Torvet ved Lemvig Kirke
20. december kl. 14-18: Herning, Tinghuspladsen

Foto : Politi.dk

Forfatter

Related posts

Top