Den Internationale Klub: På ingen måde rockerklub

OPDATERET KL. 22.40

Den Internationale Klub, der tidligere er kendt for være en kriminel gruppe, har nu slået sig ned i Bedsted i Thy, hvor op mod 35 medlemmer er klar til en gøre en landejendom til deres nye klubhus.

– Det bliver en forening, en klub. Det bliver på ingen måde en rockerklub, fordi det har ikke noget med kriminalitet at gøre. Vi er nogle gamle nogen, der kender hinanden, som har gået med en lille ide om at starte noget nyt op bare på en anden måde, hvor det ikke er, som det var i gamle dage. Det område vi er i, der vil det slet ikke være muligt at starte en kriminel bande op. Det er området for lille til, det er slet ikke det, vi er ude på, siger vicepræsident i Den Internationale Klub i Thy Morten Frøkjær til TV2 Nord.

Morten Frøkjær forstår dog godt borgernes bekymring, men han understreger, at den er ubegrundet.

– Jeg kan godt forstå bekymringen, men der ligger mange motorcykelklubber derude omkring, så skulle de også være bange for dem. Vi er ikke nogen motorcykelklub, vi er et broderskab, der holder sammen, hygger os og er der for hinanden, siger han.

Morten Frøkjær refererer til en periode tilbage i 00’erne, hvor Den Internationale Klub stod for en del af det nordjyske narkomarked.

Foto : TV2 Nord

Forfatter

Related posts

Top