Demokratisk Balance klar med fem kandidater til KV 2017

Demokratisk Balance har offentliggjort deres kandidatliste til Kommunevalget den 21. november.

– Jeg er som spidskandidat og gruppeformand for Demokratisk Balance rigtig glad for at kunne præsentere det nye DB-hold til Kommunalvalget 2017 i Morsø kommune . Vi er – indtil videre – en gruppe på 5, som glæder os til at komme rundt på øen for at lytte til og snakke med morsingboerne samt selvfølgelig til at præsentere Demokratisk Balances politiske vision for hele Mors. Og vi ser frem til at blive inspireret til i en fortsat dynamisk politisk dialog med alle på øen, siger Ellen Philipsen Dahl.

Spidskandidat er 58 årige Ellen Philipsen Dahl (Nykøbing), der arbejder som AD’er i Marketingafdelingen på Morsø Jernstøberi. Hun er medlem af kommunalbestyrelsen og formand for Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget, medlem af Økonomiudvalget og bevillingsnævnet samt i bestyrelsen for Thy Højskole.

Også 57 årige Poul Kristensen (Frøslev) sidder i kommunalbestyrelsen. Han arbejdet ved SKAT i Thisted og sidder i Udvalget for Teknik & Miljø samt Beskæftigelses- & Erhvervsudvalget,  i bestyrelsen for Morsø Forsyning, sidder i Fredningsnævnet, formand for Sdr. herreds Kraftvarmeværker og bestrider en lang række andre bestyrelsesposter.

Erling Have er 68 år  og bor i Nykøbing. Han har været fuldmægtig i Arbejdsmarkedsstyrelsen 1979-1983, Administrationschef og souschef ved AF i Vejle regionen 1983-1999 og Projektleder på EU projekter indenfor arbejds- og ungdomspolitik 2000-2015 i 14 forskellige lande.

Lars Kjelgaard Jensen er 47 år og bor i Solbjerg. Han er uddannet tømrer og arbejder som ejendomsmester hos DOMEA dækkende Boligselskabet Nykøbing Mors, Morsø Ældreboligselskab og S/I Ældrecentrene i Morsø.

Gruppens ældste medlem er 72 årige Leo Sørensen, der er uddannet smed og maskinarbejder, folkeskolelærer
og senere skoleleder for specialklasserækken i Varde. Han bor i dag i Mollerup.

Forfatter

Related posts

Top