Delvis genåbning af kursuscentret.nu

Begejstringen er stor hos kursuscentret.nu på EUC Nordvest.

Det lokale kursuscenter har nemlig fået tilladelse til at genåbne transportcentret for kursister, hvilket betyder at samtlige kurser inden for transportsektoren nu vil blive genoptaget. Allerede på mandag starter det første kursus op.

– Herudover er vi i fuld gang med at gennemgå samtlige kurser inden for landtransport, så vi kan komme op at køre for fuld damp hurtigst muligt, fortæller uddannelseschef Mona Søe fra kursuscentret.nu.

Stort planlægningsarbejde forude
Først på listen er de kurser, som man måtte afbryde, da nedlukningen blev en realitet. De skal gøres færdige som det første. Herudover er kursuscentrets medarbejdere i fuld gang med at få planlagt nye datoer for alle de kurser, der skulle være startet op under nedlukningen.

– Vi kigger på hvert enkelt kursus og finder den bedst mulige løsning. Og det samme gælder i forhold til vores kursister. De kursister, der fik afbrudt et igangværende kursus, kan jo ikke nødvendigvis bare smide alt, hvad de har i hænderne og møde op, når det passer os. Så vi håndholder hver enkelt kursist i øjeblikket for at finde den bedste løsning for alle, garanterer Mona Søe.

Hun understreger, at kurserne naturligvis vil blive afviklet i henhold til de gældende restriktioner og anbefalinger ifht. Covid19. Det betyder blandt andet, at antallet af kursister vil blive tilpasset, så det er muligt at leve op til afstandskravene, der vil være hyppig afspritning og rengøring, og eventuel bespisning vil være portionsanrettet.

Foto: EUC Nordvest

Forfatter

Related posts

Top