Debut på godt og ondt

Anmeldelse af Leonora Christina Skov og Kristina Holgersens nye samarbejde, fredag d. 30. oktober i Bio Mors. Anmeldelsen er skrevet af Malte Houe, formand og medstifter af Ung Kult samt direktør i produktionsselskabet Houe Film.

Vi var så heldige, at Kulturmødet Mors havde fået muligheden for skabe rammen for forfatteren Leonora Christina Skov, musikeren Kristina Holgersen og cellisten Line Feldings nye samarbejde. Det blev en aften fyldt med ærlighed, og voldsomme historier pakket ind i humor med kant. Der var en hyggelig stemning, og kemien mellem de tre på scenen var god, hvilket gjorde det rart og trygt at være en del af. Leonoras historier om sin families manglende forståelse, for alt fra seksualitet til høje karaktere berørte os alle.

Dog må jeg nævne, at showet bar præg af, at Leonora Christina Skov er vant til at være solo. Kristina Holgersen deltog også med fortællinger, både om hende selv og i forbindelse med Leonora. Det fungerede rigtig godt. Derfor var det også ærgerligt, at hun ofte blev afbrudt af små rettelser og irrelevante tilføjelser fra Leonoras side.

Alt i alt en meget spændende debut, og jeg er sikker på, at det her kan blive til noget rigtig stort. En ny genre, der kombinerer litteratur og musik mere en nogensinde før er på vej.

Og muligvis med tre seje kvinder som frontløbere.

4 skjolde

Unge Anmeldere – Hvad går det ud på?
Ung Kult tror på, at det er vigtigt med kulturelle oplevelser for, med og af unge. Derfor har man i Ung Kult sat sig for, at få unge i lokalmiljøet til at anmelde forskellige projekter, events og performances – både fysisk og online.

De unge anmeldere rater hvert event med mellem 1 og 6 Ung Kult-skjolde.

Foto: Kulturmødet

Forfatter

Related posts

Top