Debat i Thyhuset

Thy Erhvervsforum var torsdag aften vært ved et vælgermøde, hvor næsten alle opstillede partier i Thy mødte op.

11 ud af de 12 opstillede partier i Thy havde valgt at tage imod invitationen til paneldebatten.

Efter en kort præsentationsrunde, hvor hver kandidat havde to minutter til indledende bemærkninger, satte spørgsmål fra salen gang i den politiske debat. Der blev spurgt til blandt andet udstykning af byggegrunde, tiltrækning og fastholdelse af arbejdskraft og den grønne omstilling. Især emnet arbejdskraft blev heftigt diskuteret.

Det var erhvervskonsulent fra Thy Erhvervsforum, Thomas Rosenkrands, der havde opgaven med at holde tiden og sikre, at alle kunne komme til orde.

– Politikerne var meget engagerede, hvilket selvfølgelig kan være en udfordring som ordstyrer, når der er 11, der alle har noget vigtigt på hjerte. Men jeg synes også, at de var disciplinerede, og generelt gav plads til hinanden. Samtidig var der en rigtig god stemning både før under og efter mødet, fortæller Thomas Rosenkrands.

I paneldebatten deltog Ulla Vestergaard (V), Jens Kr. Yde (C), Daniel Madsen (D), Thorkil Olesen (F), Mads Ingemann Vester (I), Henrik Engelbrechtsen (K), Ib Poulsen (O), Kristian Bro (Q), Niels Jørgen Pedersen (V), Asger Sylvest Pedersen (Ø) og Ane Liebing Grøngaard (Å).

Herudover deltog ca. 35 tilhørere som var både politikere, erhvervsfolk og andre borgere.

Forfatter

Related posts

Top