De Konservative på Mors har valgt ny formand

De Konservative på Mors valgte på en generalforsamling i aftes en ny formand.

Det bliver Thomas Jensen, der nu skal stå i spidsen for De Konservative på Mors, og det er ikke ukendt territorium for den nye formand. Han har været den nu afgående formand Poul Roesen’s højre hånd det sidste års tid.

– Thomas har overtaget flere og flere af mine opgaver og det er derfor meget naturligt, at det nu er ham, der står i spidsen for os som formand, udtaler Poul Roesen der fortsætter som næstformand.

Per Larsen, som er spidskandidat ved det kommende folketingsvalg for de Konservative i Nordjylland, var aftenens gæstetaler. Per Larsen kom med et indlæg med konservative mærkesager til den kommende valgkamp, og ikke uventet kom debatten også forbi regionernes fremtid:

– Regionerne har løst deres opgaver godt, men der er fornuft i planerne, der blandt andet kan medføre nedlæggelse af regionerne, fortalte Per Larsen.

Sundhedsreform giver nye muligheder
Han ser en masse muligheder i udspillet til den nye sundhedsreform.

– Den giver nye og gode muligheder for patienterne – målet er at alle har deres egen læge. Samtidig med at specialopgaver løses på de store universitetshospitaler, flyttes de mere almindelige og borgernære opgaver igen tættere på borgerne. Udspillet vil også styrke vores fælles sygehus i Thisted, lød det bl.a. fra Per Larsen der også er klar over, at en udvidelse af rute A26/A34 er lige så vigtig for Nordvestjylland som den tredje Limfjordsforbindelse er for resten af Nordjylland:

– Hvis I ikke skal kobles af udviklingen, så skal I have opgraderet A26/A34. Det er jo kernen i ”Danmark i balance.

Foto: Per Larsen (tv) og Poul Roesen (th)

Forfatter

Related posts

Top