De bedste strande i Danmark ligger i Vestjylland

Strand, sand og havvand er indbegrebet af sommer for rigtig mange danskere, og der er da også rig mulighed for at nyde den med sand i mellem tæerne og havvand i håret, da Danmarks 7.000 km lange kyststrækning byder på utallige skønne badestrande.

Er man blandt de mange, der har planer herom, bør man i følge danskerne slå et smut forbi den jyske vestkyst. Det viser en ny undersøgelse foretaget af Hotels.com blandt 1.034 danskere over 18 år fra hele landet.

Undersøgelsen viser, at næsten hver tredje (29 pct.) dansker har udpeget Vestjylland som det sted i Danmark, der har de bedste badestrande. Det placerer således Vestjylland som nr. et på listen over de områder i Danmark, der har landets bedste badestrande.
Nordjyderne: Vi har de bedste strande
Hvor det øvrige Danmark mener at andre landsdele, end den de selv tilhører, kan bryste sig af landets bedste badestrande, er Nordjyderne ikke et sekund i tvivl: De mener selv, at de kan tilbyde lokale og besøgende Danmarks bedste badestrande. Således har hele 73 pct. af nordjyderne deres egne kyststrækninger som klar favorit.
 
Forfatter

Related posts

Top