DBU støtter Morsø Multipark

Morsø Multipark har fået en tidlig julegave fra Dansk Boldspil-Union (DBU) i form af 70.000 kr. Det er Morsø Kommune, der har ansøgt om beløbet som tilskud til at udvikle projektet.

Bestyrelsen hos Foreningen Morsø Multipark er glade for skulderklappet til Mors fra DBU og ser frem til at få den stærke samarbejdspartner med ombord. Udover DBU er Lokale og Anlægsfonden (LOA) også en del af partnerskabet. LOA skal være med til at højne kvaliteten i projektet, så Morsø Multipark er tilpasset de mange brugere i området både nu og fremover.

– Vi takker DBU for støtten og glæder os til samarbejdet. Det bliver en god hjælp til at komme videre med de ambitiøse planer Det er jo første gang, vi skal have et projekt som dette i mål, og både DBU og Lokale og Anlægsfonden har masser af viden og erfaring fra projekter rundt om i landet, siger Lauge Larsen, formand for multiparkens bestyrelse, og Peter Lillebæk fra bestyrelsen tilføjer:

En del af noget større
– Det er vigtigt at slå fast, at Morsø Multipark bliver til meget mere end boldbaner. Ligesom DBU’s slogan: En del af noget større, skal den kommende multipark også rumme muligheder for mange forskellige typer idræt, kultur og læring, der bliver noget for alle, fortæller Peter Lillebæk.

Udvalgt af DBU’s Udviklingspulje De 70.000 kr. er en del af anden uddeling fra DBU’s Udviklingspulje, der netop har uddelt støtte til projekter på tværs af dansk fodbold. Projektet er én af de 14 udvalgte blandt i alt 31 ansøgninger fra klubber og fodboldprojekter over hele landet.

De næste driblinger for arbejdet med multiparken bliver at få udarbejdet en samlet plan for Morsø Multipark inden sommeren 2018. En plan med detaljerede beskrivelser af indholdet, og hvad det vil koste. På baggrund af materialet vil der herefter være et godt grundlag for at søge midler hos fonde og lokale puljer til at hjælpe med gøre planerne til virkelighed. Lige nu er entreprenører i gang med at anlægge boldbaner på Dueholmmark, som skal indvies til næste sommer.

Fakta
Morsø Multipark er Mors’ kommende aktivitetspark i den sydlige del af Nykøbing Mors (Dueholmmark), hvor byens største folkeskole, ungdomsuddannelser, sportsarena og teater ligger.

Partnere i projektet er indtil videre Morsø Kommune, EUC nordvest, Dueholmskolen, Thy-Mors HF og VUC, Morsø Gymnasium, Sparekassen Thy Arena | Mors, Morsø FC, Limfjordsteatret, Typographic, DBU og Lokale og Anlægsfonden.

Foto: Det grafiske billede er et forslag til, hvordan en del af projektet kan komme til at se ud.

Forfatter

Related posts

Top