DBU-formand besøger Mors

Samarbejdet mellem dansk fodbold og landets kommuner er afgørende for tusindvis af spillere – børn og voksne – og i høj grad også afgørende for, at fodboldverdenen kan bidrage til sundhed, integration og uddannelse i lokalsamfund på tværs af landet.

Det er baggrunden og målet, når DBU’s formand, Jesper Møller, imorgen besøger Mors, hvor han skal mødes med alle lokale klubber og borgmester Hans Ejner Bertelsen og Lauge Larsen, formand for børne- og kulturudvalget.

– Hver dag samarbejder klubber og DBU’s lokalunioner med landets kommuner om at få det bedste ud af fodbolden – og dermed også om at få fodbold til at løse de udfordringer, kommunerne står med i forhold til udflytning, lave børnetal og andre temaer. Jeg glæder mig til at møde klubber og politikere på Mors og drøfte nye muligheder, siger Jesper Møller.

DBU’s formand skal besøge Sydvestmors Kultur og Fritidscenter, den nye skole og Sydmors IF’s nye kunstgræsbane i Vils samt den nye kunststofbane i Nykøbing. Derudover skal han mødes med de lokale klubber til et arrangement i Midtmors Sport.

Foto : www.fodboldbilleder.dk

Forfatter

Related posts

Top