Danskernes Idrætspris: Hvem skal vinde den i år?

Danskernes Idrætspris er prisen, der hylder projekter og idéer, der hver dag året rundt, er med til at give 2,6 mio. danskere gode oplevelser i idrætsforeningerne. Nu inviteres alle igen til at indstille en kandidat til den folkelige pris. Sidste år vandt FC Thy Piger prisen.

Prisen tildeles en aktivitet eller et projekt, der på en inspirerende måde er med til at styrke, udvikle eller nytænke foreningsidrætten i Danmark.

Danskernes Idrætspris er præsenteret af e-Boks i samarbejde med Danmarks Idrætsforbund (DIF) og DR P4. Hvert P4-distrikt har et dommerpanel bestående af en lokal eliteidrætsudøver, en lokal DIF-ambassadør og en journalist fra hvert P4-distrikt. Punktummet sættes, når vinderen afsløres i DR’s show SPORT 2018 den 5. januar 2019.

– Danskernes Idrætspris er en pris, der hædrer nytænkningen og udviklingen af dansk idræt. Jeg møder heldigvis mange trænere og ledere, der har ambitioner om at udvikle idrætten både med store initiativer, men også med små ting, der måske kan ende med at gøre en stor forskel. Der er plads til alle slags initiativer i indstillingen til idrætsprisen,” siger DIF’s formand Niels Nygaard.

Sådan så det ud, da FC Thy Piger i januar vandt Danskernes Idrætspris:

Hvor er det stort. Og der blev jubel… se med

Slået op af Martin Hinnerup Christensen i Lørdag den 6. januar 2018

Når danskerne har indstillet deres bud på en vinder, udpeger den lokale dommerkomité de tre bedste idrætsinitiativer, hvorefter alle kan stemme på deres favorit. De regionale vindere går videre til den landsdækkende finale.

Sidste år blev i alt 229 idrætsinitiativer indstillet til Danskernes Idrætspris, og i alt deltog 14.267 danskere i afstemningerne. Det er muligt at indstille sin kandidat frem til 5. oktober kl. 12:00. Danskernes Idrætspris kan ikke gives til en enkeltperson.

Læs mere og indstil din kandidat HER

Foto: Morten Fjord Stengaard

Forfatter

Related posts

Top