Dansk Folkeparti klar med kandidater til Kommunevalget

Dansk Folkeparti opstiller ni kandidater til det kommende kommunevalg på Mors og har valgprogrammet klar om et par uger.

– I den nuværende valgperiode har DF stået for, at der skal føres en ansvarlig økonomisk politik, at Mors skal udvikles i en positiv retning og at udviklingen skal ske over hele Mors og at vi skal sikre gode forhold for være ældre og de svageste i vores samfund og ikke mindst at vores erhvervsliv skal have de bedste vilkår. Dette ønsker DF at videreføre i de næste fire år. I mange år har Mors været socialdemokratisk ledet, i denne nuværende valgperiode er der borgerlig flertal og vi har en borgerlig borgmester. Det ønsker DF også, at Mors skal have i de kommende fire  år. Vi har i denne valgperiode fået styr på økonomien, så vi har råd til at iværksætte udviklingstiltag, der fører Mors i en positiv retning, dette skal vi fortsætte med, siger Meiner Nørgaard.

De opstillede er : Spidskandidat og nuværende medlem af kommunalbestyrelsen Meiner Nørgaard (Emb), Tjener Kjeld Jensen (Nykøbing), Bagermester Palle Odgaard (Sejerslev), Maskinstationsejer Lars Brian Hovmøller (Ørndrup), Sosu assistent Anette Svindborg (Solbjerg), Efterlønner Rita Overgaard (Nykøbing), Buschauffør Gunnar Futterup (Nykøbing) og AnnFinn Hálságárð (Sejerslev) mens Pensionist Vita Jensen (Sillerslev) mangler på billedet men også er på listen.

Et ualmindeligt bredt hold både hvad angår erfaring, geografisk, aldersmæssigt og det erhvervsmæssige.

DF forventer, at det endelig valgprogram er klar om et par uger.

Foto : DF Mors

Forfatter

Related posts

Top