Dansk Byggeri: Der er grund til at ønske Thisted tillykke

Thisted er en rigtig erhvervsvenlig kommune og ligger i top ti på en sjetteplads. Det viser Dansk Byggeris seneste opgørelse over erhvervsvenligheden i de danske kommune.

I Thisted har man forbedret sig hele 15 pladser siden sidste år:

– Der er grund til at ønske tillykke til Thisted, som er et forbillede for de øvrige kommuner i Nordjylland. Erhvervsvenlighed handler om prioriteringer, og Thisted har forstået at skrue på de rigtige knapper for at give gode vilkår for virksomhederne, siger formand for Dansk Byggeri Nordjylland Henrik Holm.

I Thisted Kommune er det eksempelvis gratis for virksomhederne at få behandlet en byggesag, og sagsbehandlingstiden er kort. Kommunen anvender ikke uddannelsesklausuler og har en partnerskabsaftale med Dansk Byggeri om at få flere unge til at tage en erhvervsuddannelse. De kommunale anlægsinvesteringer er steget, og der er kommet flere virksomheder til kommunen.

Er ikke kommet sovende til successen
Hos Thy Erhvervsforum er erhvervschef Kim Bak Kristensen glad for den positive udvikling. Der ligger hårdt og målrettet arbejde bag siger han:
.

.

Erhvervschefen mener, at det til en vis grad er realistisk for Thisted Kommune inden for de næste par er med i kampen om blive landets mest erhvervsvenlige kommune:
.

.

Foto: Kim Bak Kristensen (Thy Erhvervsforum)

Forfatter

Related posts

Top