Danny Abdalla idømt forvaring og udvisning for 3. gang

Den tidligere leder af Den International Klub er netop blevet idømt forvaring samt udvisning af Danmark ved Retten i Holstebro. Det skriver TV MidtVest.

Det er nu tredje gang, at Danny Abdalla bliver udvist fra landet. Denne gang var han tiltalt for i alt 36 forbrydelser, hvoraf han inden domsafsigelsen havde erkendt de 12.  Også et medtiltalt bandemedlem blev dømt. Han var tiltalt for fem forhold, blandt andet medvirken til skyderi i Vildsund i august sidste år. Han blev idømt tre års fængsel.

Danny Abdalla har valgt at anke domme.

Danny Abdallas kriminelle fortid
– Den 51-årige bandeleder kommer oprindeligt fra Libanon. Han kom til Danmark i 1992. Sidste år slog “Den Internationale Klub” sig ned i Thy. Det er den klub, som Abdalla kalder sig præsident for.

– Bandelederen, der er far til seks børn, er tidligere dømt både i Danmark og i Beirut. I 2001 blev han idømt 15 års fængsel in absentia for krigsforbrydelser ved Beirut-domstolen.

– I 2003 blev han dømt for første gang i Danmark, hvor han fik otte års fængsel for narkokriminaltiet. Derudover blev han udvist af landet for bestandig. Han kunne imidlertidig ikke rejse hjem til sit hjemland, fordi han mente, at han ville blive slået ihjel, hvis han satte sine ben i landet. Derfor blev han i Danmark.

– I 2012 fik han et år og otte måneders fængsel for røveri. Endnu en gang blev han udvist, men det kunne stadig ikke gennemføres på grund af truslen i hjemlandet.

– Derfor er han nu i Danmark på tålt ophold, hvor han har skulle melde sig i Center Sandholm. Det har han ikke gjort, og det er han flere gange dømt for. Blandt andet syv, 30 og 40 dages fængsel.

Foto : Politi.dk

Forfatter

Related posts

Top