Danmarks -måske største- technørd besøger Mors

DR-vært og gadget-ekspert Nikolaj Sonne gæster Mors d. 21. marts 2020 med et fascinerende og til tider skræmmende foredrag om, hvor teknologien er på vej på hen, og hvad det betyder for os.

Nikolaj Sonne er mest kendt fra programmet ’So Ein Ding’, hvor han i mange år har testet gadgets og spået om fremtidens tech-trends. Det er Junior Chamber International Mors, der har inviteret Nikolaj Sonne til øen i anledning af en stor national JCI forårskongres i weekenden d. 21.-22. marts.

– Vi har valgt at åbne dørene til foredraget med Nikolaj Sonne, så endnu flere kan få et indblik i gadget-ekspertens store viden om, hvordan fremtiden er forbundet, og samtidig blive inspireret til at gøre arbejdsdagen smartere, fortæller kongresdirektør Charlotte Overgaard fra JCI Mors og fortsætter:

– Vi skal høre om alt fra droner til digitale assistenter og kunstig intelligens. Vi får således et spændende kig i krystalkuglen, når Nikolaj fortæller om teknologiens udvikling og betydning for vores fremtid. Det bliver leveret i øjenhøjde og på en letforståelig måde, så alle uanset teknisk niveau kan være med. Efter foredraget er der mulighed for at spise tapas og netværke med de øvrige deltagere.

Størrelse betyder noget

Under temaet Size Matters afholder netværksorganisationen JCI Mors den årlige forårskongres for JCI’ere fra hele landet d. 21. – 22. marts 2020. Tankerne bag temaet er, at netop fordi man er “lille” med tætte relationer og et stærkt fællesskab, så kan man skabe store oplevelser.

– Vi vil gerne modbevise idéen om, at når noget er stort, så er det automatisk godt. Derfor har vi inviteret Nikolaj Sonne til at kickstarte vores kongres med et indblik i, hvad det betyder, når teknologien ikke blot bliver mindre, men nærmest usynlig og integreret i alting – snart også i mennesker, afslutter Charlotte Overgaard.

Business Lunch med Nicolaj Sonne er åbent for alle.

Foredraget finder sted lørdag d. 21. marts fra kl. 11-13 i Teatersalen, Limfjordsvej 95, 7900 Nykøbing Mors. Billeter kan bestilles på www.jcimors.dk.

Forfatter

Related posts

Top