Danmarks bedste igen-igen-igen-igen…

Selv om der er mere end to måneder til finaleløbet i DM i bilorientering sikrede Børge Holm fra Thisted sig sammen med makkeren Jørn Mørup fra Struer allerede i weekenden DM-guldet.

På hjemmebane i Thy sikrede holdet sig den fjerde sejr af fire mulige i det samlede ræs, og dermed blev DM-guldet for 9. gang en realitet.

Første gang makkerparret vandt guld var i 2008.

– Da vi vandt DM-guldet i 2019 var vi også sikre på DM-guld efter 4 afdelinger, men det var fordi ingen af konkurrenterne kunne opnå tilstrækkelige point til at indhente os. I år har vi selv gjort rent bord ved at vinde de 4 første afdelinger, og det har vi aldrig prøvet før, fortæller kortlæser Jørn Mørup.

Lørdagens DM-afdeling var arrangeret af Thy Motor Sport i Thisted og var en markering af Thy Motor Sports 75 års jubilæum.

Også i A-klassen blev det til en topplacering til et Thy-hold, nemlig Finn Hvidberg og Bjarne Nielsen. Holdet var hurtigst i klassen til at gennemkøre ruten og var over dobbelt så hurtig som nr. 2, men de lavede dog en enkelt fejl mere.

Holdet ligger fortsat på første pladsen til DM, men da der stadig mangler to afdelinger er de endnu ikke sikker på guldet.

Privatfoto

Forfatter

Related posts

Top