Dahlin tabt for Mors-Thy Håndbold: Stopper efter denne sæson

Marcus Dahlin stopper i Mors-Thy Håndbold efter denne sæson. Det meddeler klubben i en pressemeddelelse.

Den svenske bomber har spillet i klubben i de seneste fire sæsoner, inkl. den igangværende:

– Jeg tror ikke, at nogen havde regnet med, at Marcus’ ophold i Mors-Thy Håndbold skulle vare så længe, men det har været fire rigtig gode sæsoner. Og det bliver da specielt at tage afsked med en spiller, som udover sin rolle på banen også er en fantastisk klubambassadør udenfor de 40 x 20 meter, og som er utroligt vellidt af alle både store og små, udtaler Sportschef Henrik Hedegaard og fortsætter:

– Det har ligget i kortene, at denne sæson blev den sidste og at Dahlin søgte nye udfordringer og ville videre til sommer. Vi har været meget glade for at have Marcus i Mors-Thy Håndbold og ønsker ham held og lykke fremover.

Marcus Dahlin sætter selv følgende ord på sit ophold i klubben:

– Det har været fire virkelig gode år i Mors-Thy Håndbold, hvor jeg udviklet mig kolossalt både som håndboldspiller og som menneske. Mors-Thy Håndbold har har betydet meget for mig – det er ikke bare en klub for mig, det har været et hjem, som jeg kommer til at savne. Jeg har været splittet i forhold til mit valg, men jeg er sikker på, at det er det rigtige skridt videre i min karriere. Nu skal vi slutte den her sæson af på bedste vis, og det vil jeg gøre mit til sammen med holdet.

Hvor Dahlin fortsætter sin karriere fremgår ikke af pressemeddelelsen. Han har tidligere været rygtet til SønderjyskE, men det er altså ikke bekræftet.

Foto: Mors-Thy Håndbold

Forfatter

Related posts

Top