Cykelløb på programmet til Cold Hawaii Games

Når Cold Hawaii Games finder sted den 17.-23. september i Thy, er der to spændende cykelløb på programmet.

– Cold Hawaii Gravel Ride 2019 er et tilbud til dem, der vil prøve en anderledes og hård køreoplevelse, hvor det sociale kombineres med en fed naturoplevelse. Der cykles to lange distancer – 130 km og 80 km – og der er ingen rutemarkering, ingen depoter, ingen tidstagning. På Family Gravel – 22 km – vil ruten blive opmærket med pile og flag, fortæller Jacob Ø. Pedersen fra Thy Gravel.

Ruterne er primært på grusveje i Nationalpark Thy, og der vil ikke være noget singletrack. Alle kan være med.

– Der bliver plads til maximalt 300 deltagere og man skal tilmelde sig på forhånd, fortæller Jacob Ø. Pedersen.

Han understreger, at der er forskellige krav for at kunne deltage i løbet.

– Man skal have en MTB, Cross eller Gravel cykel i god stand. Ved defekter kan der være et stykke vej til hjælp, så man skal medbringe ekstra slanger, lappegrej, multitool med kædesamler, ekstra kæde, samle led og evt. ekstra dæk. Man skal ligeledes bruge en GPS cykelcomputer, en telefon pakket vandtæt, iføre sig påklædning efter forholdende samt have energiprodukter med til hele løbet, minimum 1,5 liter vand, fortæller Jacob Ø. Pedersen.

Familie-aftentur fra Klitmøller
Onsdag den 18. september kl. 21.00 afvikles en aftentur med start fra Nystrup Camping i Klitmøller.

– Ruten er på ca. 50 km. hvor der de første ca. fire km. er masterstart igennem Klitmøller by. Herefter gives løbet frit. Fokus er ikke at komme først, men at nyde det sociale og ikke mindst den storslåede natur, fortæller Jacob Ø. Pedersen.

Der er kun 200 pladser til denne tur, og når man kommer i mål, er der god tid til at hygge sig med kage, kaffe, øl og vand. Hjelm er påbudt og der skal køres efter færdselsreglerne.

Løbet er arrangeret af Thy Gravel, DGI Nordjylland, Midtthy Cykelmotion og Cold Hawaii Games.

Deltagelse til begge løb kræver forudgående tilmelding på www.thygravel.dk.

Pressefoto

Forfatter

Related posts

Top