Co:Work og Klitmøller Guesthouse vinder bygningspris

Thisted Kommunes Bygningspræmiering 2017 tilfalder Co:Work og Klitmøller Guesthouse for en vellykket renovering af en eksisterende erhvervsbygning samt opførelse af et guest house.

Med byggeriet er der skabt et smukt og uhøjtideligt sted, som er i god overensstemmelse med ‘ånden’ i Klitmøller, lyder det i begrundelsen for tildelingen.

Og prisen glæder de to initiativtagere Rasmus Johnsen og Rasmus Fejerskov.

– det er fantastisk at få noge anerkendelse for det store stykke arbejde det var sidste år at bygge det her sted. Så det er super dejligt, siger Rasmus Fejerskov.

Og både Co:Work og Klitmøller Guesthouse er blevet nøjagtigt, som de to idemagere havde forestillet sig.

– ja i høj grad og jeg tror også, at vi har fået mere ud af det. Nogle gange når man bygger, bliver man overrasket over, hvordan bygningen lige pludseligt tager form. En ting er at se på nogle tegninger. En anden ting er at opleve virkeligheden, og vi må sige at det her har virkeligt taget form i den rigtige retning, siger Rasmus Fejerskov.

Udsolgt over hele linjen
Co:Work huser lige nu ti virksomheder, og man har siden åbningen i april sidste år, haft en længere venteliste på folk, der gerne vil leje sig ind.

Og her mærker man et stigende behov for lokaler i og med, at man tilflyttere sidder hjemme og arbejder.

– vi mærker et stort behov for et hus med nogle fælles faciliteter som fx. møderum. Det mærker vi i Co:Work, siger Rasmus Johnsen og Rasmus Fejerskov er enig:

– det er en af stopklodserne for, at vi kan udvikle og yderligere på markedet for fx. virksomhedsarrangementer. Vi har allerede haft vores første virksomheder, der har lejet hele guesthouse, men skal vi ind på det marked, mangler der mødelokaler og fællesrum, slår Rasmus Fejerskov fast.

Og der er ikke plads til at byggere på grunden ved Co:Work og Klitmøller Guesthouse, ligesom der ikke rigtigt findes jord at bygge på i Klitmøller ligesom der ikke findes eksisterende og potentielt ledige lokaler, der kan indrettes til formålet.

Men Rasmus og Rasmus holder øjne og ører åbne.

– jeg er klar til at udvide, hvis det bliver muligt, siger Rasmus Fejerskov.

Prisen blev overrakt af Borgmester Lene Kjelgaard Jensen, der var tydeligt imponeret over facliteterne, da hun fik en rundvisning i de to huse efter prisoverrækkelsen.

 

Forfatter

Related posts

Top