Corona spænder ben for årets Thy Cup

Siden slutningen af 1970’erne har både skoler og haller dannet rammen om håndboldstævnet Thy Cup. Men i år bliver stævnet aflyst, skriver Thy Cup på facebook.

– Det er med meget stor beklagelse, at Thy Cup udvalget hermed aflyser vores traditionsrige Thy Cup for ungdomshold, planlagt til afvikling d. 27.-29. dec. 2020 – og på denne måde vil komme til at skuffe såvel egne som mange andre håndboldspillere, der har set frem til nogle spændende håndbolddage i Thy mellem jul og nytår 2020.

Der er mange årsager til aflysningen, men fælles for dem alle er, at de alle trækker tråde til coronasituationen:

– Vi frygter bl.a., at usikkerheden om afviklingsvilkårene, risikoen for kortfristede ændrede retningslinjer for afvikling af stævnet, risiko for masseafbud samt hensynet til smittetrykket m.v. vil gøre det meget vanskeligt at forudse, inden for hvilke rammer, Thy Cuppen i givet fald vil kunne gennemføres.

Til Thisted Dagblad fortæller formand for cup’en Steen Stoltenberg:

– De senere år har vi kunnet samle 150-170 hold med 1400-1700 deltagere fra ind- og udland og havde glædet os til for 43. gang at byde håndboldspillere, ledere, forældre, dommere og en masse samarbejdspartnere velkommen til håndbold og samvær i de gode faciliteter i Thy og på Mors.

Aflysningen er blot endnu en streg i regningen i forhold til økonomien, der i forvejen lider under bl.a. aflysningen af sommerens Thy Rock.

Arkivfoto: Thy Cup

Forfatter

Related posts

Top