Corona-pandemien har gjort Kulturmødet endnu mere relevant

Corona-krisen har bragt det danske kulturliv i en historisk stor krise.

– Således er der et endnu større behov for at få debatteret og perspektiveret kunsten og kulturens potentialer og udfordringer – og det er lige præcis det, som denne digitale 2020-udgave af Kulturmødet byder på, skriver Kulturmødet, som netop har afsløret det endelig program, i en pressemeddelelse

– Corona-krisen giver Kulturmødet en endnu større relevans, end det allerede havde i forvejen, påpeger direktør  for Kulturmødet Trine Bang.

Årets digitale udgave af Kulturmødet, som finder sted i dagene 20.-22. august byder blandt andet på besøg af  direktør for Sundhedsstyrelsen Søren Brostrøm, filminstruktør Per Fly, tv-vært Lise Rønne, billedhugger Ingvar Cronhammer, arkitekt og kulturchef Ane Cortzen og ikke mindst tv-værten Clement Kjersgaard.

Alle arrangementerne, som i år særligt består af paneldebatter og dybdegående samtaler, bliver livestreamet fra henholdsvis Mors og København. Dermed kan alle interesserede være med – sammen eller hver for sig.

– Vi havde selvfølgelig glædet os til at mødes på Mors. Men når det er sagt, så har det været en spændende udfordring at transformere Kulturmødet digitalt. Det synes jeg i dén grad, at vi er lykkedes med, for det er et exceptionelt stærkt program, vi har sat sammen – og nu kan vi komme ud til hele Danmark. Pandemien har kun givet Kulturmødet en endnu større relevans, end det allerede havde i forvejen, lyder det fra Trine Bang.

Hele programmet kan ses på www.kulturmoedet.dk.

Forfatter

Related posts

Top