COOP lukker lokale brugser

En række Dagli’Brugser & LokalBrugser, heraf flere fra lokalområdet, der gennem en årrække har givet underskud, bliver nu lukket. Det oplyser Coop i en pressemeddelelse.

– Det er butikker, der giver betydelige underskud og hvor vi gennem flere år har kæmpet for at vende udviklingen. Men i år har butikkerne samlet set desværre forstærket den negative udvikling, trods en stor indsats fra medarbejdernes side. Vi ser derfor ikke flere muligheder for at drive dem videre, siger kædedirektør Torben B. Andersen, Dagli’Brugsen.

Ca. 300 medarbejdere berøres af lukningen. Coop gør alt, hvad der er muligt for at skaffe dem job andetsteds i Dagli’Brugsen eller i en af Coops øvrige kæder.

Supermarkedkæden oplyser samtidig, at man ikke længere skal benytte de berørte lokaler til andre formål, og de sættes derfor til salg eller udlejning til, hvem der måtte ønske at overtage dem.

Nedenstående butikker lukker pr. 30. juni i år

Nykøbing Mors
Thisted
Hornsyld
Gørding
Taulov
Resen
Ullerslev
Årslev
Arden
Holbøll Plads, Aalborg SØ
Suldrup
Hjortekær
Smidstrup Strand
Kragelund
Viborg

Udover disse 15 butikker lukker Brugsen på Amagerbrogade i København også. Til sammen har de 16 butikker belastet Coop med et underskud på et årligt to-cifret millionbeløb.

Foto : Siine Fiig, COOP

 

 

Forfatter

Related posts

Top