Coloplast forsøger at hjælpe fyrede medarbejdere videre

I løbet af sommeren lukker Thisted-virksomheden Coloplast.

I den forbindelse gør ledelsen et kæmpe stykke arbejde for at hjælpe medarbejderne på fabrikken godt videre. Bl.a. er alle medarbejderne blevet tilbudt videreuddannelse og sparring omkring det kommende jobskifte, og 130 medarbejdere, faglærte som ufaglærte, er nu ved at være klar til nye udfordringer.

I den forbindelse inviterer Coloplast op imod 300 lokale virksomheder indenfor til jobbørs – hvor virksomheder og medarbejdere kan mødes – fredag den 25. januar på fabrikken i Thisted.

– Vores medarbejdere er fleksible, initiativrige og vant til at arbejde på tværs af fag- og landegrænser. Flere har erfaring fra opgaver i Ungarn og Kina. Mange har brugt afviklingsperioden til mere uddannelse, og de er dermed klar til nye og spændende stillinger i lokalområdet, fortæller direktør Søren Friis.

Arrangementets fornemste opgave er selvsagt at gøre virksomheder i nærområdet opmærksomme på de dygtige folk, som søger nye udfordringer, men også at gøre opmærksom på, at man har mulighed for at influere kommende medarbejdere i deres valg af videreuddannelse. Medarbejderne kan bruge månederne frem til sommer på at dygtiggøre sig inden for netop det felt, der er relevant for en potentiel ny arbejdsgiver.

Forfatter
Tags

Related posts

Top