Cold Hawaii Games afvikles for første gang til efteråret

Til efteråret afvikles der for første gang Cold Hawaii Games i Thy.

Det er Friends of Cold Hawaii, der star bag begivenheden, der skal samle udøvere af en lang række udendørs sportsgrene indenfor blandt andet surfing og cykling til et fælles event, der skal foregå flere steder i Thy.

– Det største event bliver på papiret EM i Windsurfing for juniorer og herrer, der vil blive afviklet i Klitmøller. Her deltager vores regerende juniorverdensmester Tobias Bjørnaa Andersen, der dermed får mulighed for at surfe til en stor international event på hjemmebane, fortæller Rasmus Fejerskov, der er formand for Friends of Cold Hawaii, i en pressemeddelelse ifølge Nordjyske.

Den ugelange begivenhed kommer til at byde på masser af spændende sportsaktiviteter. Blandt andet afvikles der DM i Wakeboard i Thy Cable Park og DM i surfkajak

– Vi vil med det her arrangement fortsætte den gode historiefortælling om Thy ude i Danmark og resten af verden. En historiefortælling, der i høj grad er knyttet til Cold Hawaii brandet og de store internationale arrangementer, vi gennem årene har gennemført. Den afgørende forskel bliver, at vi nu er en gruppe arrangører, der med Friends of Cold Hawaii som den koordinerende organisation, laver et tværgående arrangement, finder sted flere steder i Thy, siger Rasmus Fejerskov.

Cold Hawaii Games afvikles i perioden 17.-23. september, og Friends of Cold Hawaii forventer at have det samlede program klar lige efter sommerferien.

Arkivfoto: Brian Engblad/Ilostawavein79.com

Forfatter

Related posts

Top