Cold Hawaii Film Festival har fået vokseværk

Cold Hawaii Film Festival, der afvikles for tredje gang den 5.-7. Maj 2017, har vokseværk. Derfor flyttes arrangementet til større lokaler i Kassehuset i Klitmøller.

– vi har været så heldige, at Lystfiskerforeningen synes, at det ville være en spændende ide at flytte filmfestivalen ind i deres rustikke lokaler i Kassehuset. Lokaler der med deres lokale og rå udtryk, passer perfekt til arrangementet. Og kan vi ved at lave arrangementet i Kassehuset, få flere unges øjne op for Lystfiskerforeningen og dens aktiviteter, vil det bare være fantastisk, lyder det fra Alicja Cupial og Morten Duus, der gennem Klitmøller firmaet Sea Shaped står bag Cold Hawaii Film Festival.

Yderligere er perioden hvor de deltagende film må optages også udvidet, så perioden løber helt frem til den 2. April, så der er stadig mulighed for at gribe kameraet og deltage.

– Film festivalen er i den grad med til at sætte Cold Hawaii på verdenskortet og de film, der har været vist og bliver vist har alle det til fælles, at de er med til at promovere den skandinaviske surfkultur og i høj grad også Thy, siger de to arrangører.

Derfor er de lige nu i gang med at finde de sidste sponsorer til årets festival, som kommer til at indeholde en lang række forskellige aktiviteter heriblandt film fremvisninger, en afdeling af DM Surftour, Trash-art konkurrence samt en stor fest med international DJ.

Forfatter

Related posts

Top