Clement og Lilholt til businessfrokost på Mors

Morsø Kommune er i gang med at med lave en ny kulturpolitik efter flere års aktiv indsats med bl.a. gennemførelse af ’Kulturmødet’ for at sætte området på landkortet.

I samspil med Morsø Erhvervsråd, Vestmors Erhvervsforum og DI Thy-Mors indbyder styregruppen for ny Kulturpolitik og ’Kulturmødet Mors’ til et spændende frokostmøde lørdag den 6. maj på Musikværket i Nykøbing.

Borgmester Hans Ejner Bertelsen byder velkommen. Herefter vil TV-vært og redaktør Clement Kjersgaard lede deltagerne gennem programmet, der indeholder en kort introduktion om Corporate Cultural Responsibility ny vinkel på virksomhedernes sociale ansvar fra Ole Nielsen, der er direktør for Himmerlands Boligforening i Aalborg, Tømmergårdens direktør Klaus Hansen samt Jesperhus-direktør Jesper Overgaard.

Der bliver mulighed for kommentarer fra salen og andre korte samtaler med lokale erhvervsfolk bl.a. dir. Tage Odgaard, Frontego. Derudover bliver der mulighed for erfaringsudvekslinger om Kulturmødet og forbindelsen til erhvervslivet.

Der bliver også et indlæg og underholdning ved Kristian Lilholt, komponist/musiker/entreprenør.

Kristian Lilholt har eget band, og har tidligere spillet med broderen Lars, med hvem han har lavet nogle af dennes største hits.

Kristian Lilholt har i samarbejde med erhvervslivet skabt store projekter som LAND, STILLE FLYDER LIVET, KUR UDEN ORD – BADET I LYD m.fl., hvilket han fortæller om. Han vil også indgå i debatten.

Mere info her

Foto : Kulturmødet

 

Forfatter

Related posts

Top