Christoffer Cichosz forlænger med Mors-Thy Håndbold

Mors-Thy Håndbold har forlænget kontrakten med den stærke stregspiller, Christoffer Cichosz, for yderligere to år, så kontrakten nu løber til 30. juni 2018. Christoffer er i gang med sin anden sæson i klubben, inden da han har bl.a. spillet tre sæsoner hos ligakonkurrenterne Skive fH.

– Vi er meget glade for at kunne meddele, at Christoffer Cichosz også er at finde i den blå trøje i de kommende to sæsoner. Cichosz har udviklet sig enormt oven på sin uheldige skulderskade i sidste sæson, han har tilkæmpet sig en stor rolle på holdet og tager et stort ansvar – den slags spillere er guld værd på et hold. Han er en af drivkræfterne i begge ender af banen, og derudover har Cichosz en rigtig god personlighed både på og uden for banen. For Mors-Thy Håndbold er aftalen med Cichosz med til at skabe ro og kontinuitet, så jo, vi er bestemt tilfredse, siger Henrik Hedegaard, Mors-Thy Håndbold.

Hovedpersonen selv er glad for at fortsætte i MTH.

– Jeg er godt tilpas her på Mors og i Thy, og jeg er glad for at spille i klubben. Jeg har ledt efter et sted, hvor jeg fortsat kan have en stor rolle, få masser af spilletid og have stort ansvar både på og uden for banen, hvilket passer mig rigtigt godt – og det kan jeg her i Mors-Thy Håndbold. Det er en fantastisk klub med en fantastisk opbakning, og vi har det supergodt som spillere. Vi skal bare koncentrere os om at spille håndbold, og det ser jeg som et sundt tegn. Jeg glæder mig til de kommende sæsoner, hvor mine forventninger er, at vi fortsater et hold der udvikler sig igennem sæsonen, og at vi er et hold, der skal kunne kæmpe med om de sidste slutspilspladser, siger Christoffer Cichosz.

Foto : MTH

Forfatter

Related posts

Top