Cheftræner : sad i haven og er i 1. division

Dagens oprykning til 1. divsion er ikke uventet for cheftræner Bo Zinck. Men alligevel er oprykningen lidt speciel.

– jeg sidder i min sofa med min kone og så er vi i 1. Division. Det er vildt underligt. Jeg er mega stolt, så stolt over det, vi har leveret. Vi troede det blev en tæt tæt række bortset fra os. Jeg afleverer holdet, hvor jeg vil, og det har krævet en masse timer og knald hårdt arbejde har grundlagt det hele, siger Bo Zinck.

Og han er ikke blev for at dele succesen.

– Jeg har haft et godt team omkring mig, og målet er indfriet, og det er det vigtigste. Det er så vanvittig mange runder før. Jeg glæder mig til torsdag. Det bliver en festdag, hvor vi skal hygge os, kramme hinanden. Nu kan vi sætte os ned og nyde de”, siger Bo Zinck.

Foto : Rasmus Lykke

Gavranovic : jeg er overvældet
Spillerne er gået amok på de sociale medier, og ganske fortjent vælter det ned med roser til spillerne, der i den grad har leveret de sidste to sæsoner.

– Jeg sider og skriver med alle mulige fra holdet. Det er en underlig fornemmelse, fordi alle sidder hjemme. Jeg er overvældet, og det er svært at sætte ord på, og er pisse glad. Jeg glæder mig til at spille 1. Division, og vi har har haft det her som mål i to år. Nu har vi god tid til at forberede os på det. Det bliver vildt spændende, og jeg har stræbt efter oprykning, siden jeg kom tilbage til Thisted,  siger Sead Gavranovic.

Og oprykningen skyldes flere ting.

– Vi er rykket op, fordi vi har arbejdet stenhårdt. Vi har haft et mål og holdt hinanden oppe på målet. Vi har spillet 11 kampe og ikke tabt en, og det vidner om klasse. Det er en fuld fortjent oprykning, og vi er klart det bedste hold i den her række.  Alle går på banen for at vinde også vores modstandere. Vi har bare været bedre som hold, siger Sead Gavranovic.

Og han afviser ikke, at søndag aften kan blive “fugtig”.

– Lige nu ved vi ikke helt, om vi skal samles og få det fejret på en eller anden måde. Jeg udelukker ikke, at jeg har ondt i hovedet i morgen, siger Sead Gavranovic.

TFC møder Brønshøj på hjemmebane torsdag og TFC forventer op imod 1.500 tilskuere på stadion.

Foto og tekst : Rasmus Lykke

Forfatter

Related posts

Top