Cheftræner bliver ny sportschef

Opdateret kl. 09.39

Den succesfulde cheftræner for FC Thy-Thisted Q’s ligadamer Torben Overgaard får nye udfordringer: Han erstatter Regin Iversen i rollen som sportschef.

Regin Iversen, der har været sportschef i klubben i tre år, stopper som en konsekvens af det formand Per Nørgaard forleden beskrev som “omstruktrurering i klubbens ledelse”. I en mail til redaktionen uddyber han idag:

– Grunden til at Regin (Iversen, red.) stopper som sportschef er, at der i rollen er så mange opgaver efterhånden at vi i det store arbejde det har krævet hen over sommeren har vurderet, at der er for mange led på nogle beslutninger, der kræver hurtig handling og her er det primært de mange henvendelser på vore spillere og tilbud om diverse prøvespillere der fylder mere og mere.

– Derfor har vi vurderet, at vi vil prøve Torben (Overgaard, red.) af i rollen udover sit trænervirke foreløbig året ud, da han alligevel er inde over de fleste af disse opgaver hver gang.
Den periode vil vi se som en spændende proces sammen med Torben, og vurderer herfra om denne manager-løsning kunne give mening for os fremadrettet.

Torben Overgaard, som netop har forlænget sin kontrakt med klubben, beholder sin funktion som cheftræner, men skal altså samtidig varetage rollen som midlertidig sportschef.

– Torben kommer til at varetage kontraktlige forhold hos vores spillere, samt henvendelser fra nye og nuværende spillere. Det vil ske i samarbejde med udvalget omkring FC Thy – Thisted Q, skriver klubben i en pressemeddelelse.

– Torben vil i rollen som sporslig leder være bindeledet mellem spillerne, trænerteamet og ledelse, skriver klubben i en pressemeddelelse. Derudover håndterer sportschefen henvendelser omkring klubbens spillere og bisidder i eventuelle samtaler og/eller forhandlinger med disse i tæt samarbejde med styregruppen.

Regin Iversen, som er frivillig i klubben og dermed ulønnet, fortsætter efter planen med andre opgaver i styregruppen bag ligaholdet.

LÆS OGSÅ:

FC Thy-Thisted Q omstrukturerer og siger farvel til sportschefen

 

Foto: FC Thy Thisted Q

Forfatter

Related posts

Top