Casper Steinfath gør Vorupør klogere på Stand Up Padling

I Vorupør er man pavestolte over at lægge strand til verdensmesterskaberne i Stand Up Padling til september – det såkaldte COPENCOLD Hawaii, hvor den lokale surfer, 23-årige Casper Steinfath fra Klitmøller, kan blive verdensmester for fjerde gang.

Men hvad er det nu for noget, det der Stand Up Padling? Det kan man få svar på fredag aften, når Surfcompagniet i Vorupør viser portrætfilmen af netop Klitmøller-surferen, ’Standing on Water’, der har høstet flere internationale priser. Filmen er fyldt med originale amatøroptagelser fra Caspers barndom, da han og lillebroderen Peter som unge drenge fik lov til at boltre sig i Vesterhavets stormende bølger.

– Vi møder rigtig mange lokale i byen, der glæder til at blive en del af verdensmesterskaberne som frivillige. Men mange af dem, ved ikke helt, hvad det der SUP er for noget. Jeg håber denne særlige filmaften kan give en masse svar, siger Lise Justesen, der er en af hovedkræfterne bag Surfkompagniet.

Og der bliver rig mulighed for gode svar, for Casper Steinfath dukker op og svarer på spørgsmål om sin sport, sine tre VM-titler og hvordan det påvirker ham, at være tårnhøj favorit til at blive verdensmester på hjemmebanen i Cold Hawaii.

Det sker fredag 7. april kl. 19.30 i gymnastiksalen på Vorupør Skole. Der er gratis adgang.

Forfatter

Related posts

Top