Casper Steinfath fortæller sin vanvittige historie

Som barn frygtede han have. I dag er han firedobbelt verdensmester i stand-up-padling i surf – senest i september sidste år på hjemmebane i København og Vorupør.

Fredag den 16. november kl. 19.30 går Casper Steinfath på scenen i Sjørring Idræts- og Kulturcenter, hvor han vil fortælle sin fantastiske historie.

For Casper Steinfath var bølgerne i havet forbundet med dyb respekt, og ikke noget der umiddelbart tændte ham. Igennem hans opvækst i Klitmøller blev dette verdensbillede dog vendt totalt på hovedet. Casper og havet opbyggede gennem hans teenageår et stærkt og intimt forhold, der har mundet ud i fire verdensmesterskaber i en sport, der domineres af udenlandske – primært amerikanske – surfere.

Bølgerne blev pludseligt Caspers ”arbejdsplads” i en stadig søgen efter at afprøve egne grænser i forhold til elementerne omkring ham.

Krydsede Skagerrak på surf-board
Den 18. marts i år satte han verdensrekord som den første nogensinde, der har krydset Skagerrak mellem Hirtshals og Kristiansand på et surf-board.

Da han prøvede første gang i 2017, fejlede projektet. Men typisk for Casper, nægter han at give op. Intet er umuligt. Og det var det heller ikke, da han 18.5 timer og 60.000 paddle-tag senere, gik i land ved Kaj 6 i Kristiansand Havn i Norge. Viking Crossing var en realitet.

Billetterne koster 125 kroner pr. stk. og kan købes på www.thyevent.dk

Foto : Lars Gothe

Forfatter

Related posts

Top