Casper Steinfath er Årets Thybo

Den 24 årige Klitmøller-surfer Casper Steinfath, blev fredag kåret som Årets Thybo af medlemmerne af Thy Erhvervsforum ved organisationens årlige nytårskur på Montra Hotel Hanstholm.

–  Prisen går i år til en person, der viser vejen til næste generation og som aktivt driver sit eget brand med nationale og internationale sponsorkontrakter og sit eget surfakademi. Hans præstationer er enestående og du er helt igennem Thybo uanset, hvor i verden, du er. Du har bidraget til at gøre Thy større og mere populær. Uanset hvornår jeg hører dig, er du en fremragende ambassadør for det område, du er rundet af – Thy. Du involverer dig også i den grad i at tage den næste generation under dine vinger. Dermed er du med til at sikre, at næste generations næste store surfere også kommer fra Thy, lød det fra Ole Beith, der er direktør for Sparekassen Thy, der står bag uddelingen af Årets Thybo.

Casper Steinfath var naturligvis stolt og ydmyg over at have modtaget prisen som Årets Thybo:

– Det er overvældende og jeg er meget ydmyg. Det er noget af det største, man kan opnå som Thybo. Det er jo anerkendelse af, at det man har opnået ikke blot er stort for en selv, men også har berørt en masse mennesker lokalt. Det er også en anerkendelse af sporten. Jeg havde ikke stået her i dag uden kolossal opbakning fra mit miljø, sagde Casper Steinfath der er firedobbelt verdensmester i Stand Up Paddle og iøvrigt vand guld og sølv ved VM, der blev afholdt i København og Vorupør i september sidste år.

 

Årets Thybo blev uddelt for 20. gang og består af en bronze statuette af Limfjordspigen/Thisted Pigen udført af kunstneren Henning Wienberg.

Foto: Peter Steinfath

Forfatter

Related posts

Top