Cafe Holmen klar til at slå dørerne op

Cafe Holmen på havnen i Nykøbing, der har været lukket et nogle måneder og gennemgået en lettere renovering er nu klar til at slå dørerne op.

Det sker torsdag den 19. februar kl. 10.00.

– i starten holder vi åbent fra 10.00 til 17.00 alle ugens dage og når vi så kommer tættere på sæsonen, kobler vi også aftenåbent på, fortæller Bethina Yde, der står bag driften af Cafe Holmen.

Og det nye sted, bliver et hus med sjæl.

– ja det er rigtigt. Et hus med sjæl, hvor der er mad for den, som er i den sunde afdeling, men også for den der syntes det nymodens er noget pjat – så vi vil gerne favne alle. Vi kan godt lide god mad fra bunden – det kommer ikke fra poser eller spande med e-numre. Der er hjemmebagte kager og udvalget varierer, så er man afsted med mormor, sin skoleveninde, sin forretningsforbindelse, så er der lidt for enhver smag, lover Bethina Yde.

Han fortæller at stedet også vil fokusere på re-use, madspild, bæredygtighed uden at kamme over.

– Så når du kommer på Holmen er der en hjemlig stemning, hvor indretning, service, service og maden emmer af oplevelser, lover Bethina Yde.

Stedet vil også have brugskunst og sjove ting på hylderne til privat, værtindegave og fødselsdage – alt sammen ting, man kan købe med hjem-

Meditation og meget andet spændende på programmet
Cafe Holmen er ikke “kun” en cafe. Men også et sted, der kommer til at emme af forskelligartede aktiviteter, arrangementer og events.

– der er Drop-In meditation tirsdag og torsdag, Spirit Sundays med yoga, meditation og fordybelse, der er singlefester, danseaftener, ølsmagning, vinsmagning, foredrag og meget andet. Så er der selvfølgelig også plads til fester, store som små, lover Bethina Yde.

Forfatter

Related posts

Top